Uitnodiging voor de eerste informatiemiddag

Haaksbergen, 02 - 04 - 2009.

Uitnodiging voor de eerste
informatiemiddag

van de Stichting Sandhi Institute op
zaterdagmiddag 18 april 2009 in de
recreatiezaal (bovenste verdieping) van
het Sterrebos, Julianastraat 97 te Haaksbergen.

Jeyanthy Siva zal er vanaf 15.45 u. een presentatie geven over haar werk voor het Sandhi Institute in Sri Lanka. Samen met haar team geeft ze er trainingen "Compassionate Communication". Zie www.sandhi.org.

Jeyanthy heeft zich tot doel gesteld het Geweldloos Communiceren in haar geboorteland te introduceren. In 2002 begon ze in haar eentje trainingen te geven te midden van de burgeroorlog. Inmiddels heeft ze een team van nationale en internationale trainers om zich heen verzameld, die haar daarbij ondersteunen. Het werk wordt grotendeels vrijwillig gedaan tegen een geringe deelnemersbijdrage.


Om haar werk financieel te ondersteunen hebben we op 12-01-2009 de Stichting Sandhi Institute opgericht. Graag nodigen we u uit om dit met ons te vieren, te netwerken met andere belangstellenden voor dit werk en een bijdrage te leveren aan het vredeswerk van het Sandhi Institute. Het bankrekeningnummer van de Stichting is: 1486.09.953 ( Rabobank Enschede Haaksbergen).

Vanaf 15.00 u. staat de koffie en thee klaar. Jeyanthy praat Engels en zal vertaald worden in het Nederlands. Er is beeld- en informatiemateriaal aanwezig en er zullen enkele hapjes worden geserveerd. Het duurt tot + 18.00 u.

Wilt u zich aanmelden vóór 17 april, zodat we voldoende drankjes en hapjes kunnen klaarmaken? tel.: 053-5721473 Antowi Wibbelink of e-mail: info@wibbelinktrainingen.nl

Route vanaf het busstation in Haaksbergen: links de Zeedijk op, na het Politiebureau (rechts) neemt u de eerste straat rechts: Julianastraat.

Binnenkort volgen meerdere presentaties in het westen van Nederland.

Wees de verandering, die je in de wereld wilt zien.
Mahatma Gandhi